Kontakt

(+387) 056 741 611

Pošaljite nam email

Kontakt podaci:

Poruka:

Osiguranje od provalne krađe i razbojništva

Osiguranjem po ovim uslovima pruža se osiguravajuća zaštita od rizika izvršenja ili pokušaja krađe ili razbojništva, kao i objesti (vandalizma) nad osiguranim stvarima u toku izvršenja provalne krađe.


Ovo osiguranje može se zaključiti za svaki objekat ( zgradu) osiguranika kao što su : kancelarijski prostor,poslovno prodajni prostor ,ugostiteljski prostor i to za mašine i aparate, zalihe gotovih proizvoda i poluproizvoda, zalihe robe i slično. Takođe po ovim uslovima pruža se osiguravajuća zaštita i za osiguranje novca i drugih sredstava plaćanja za vrijeme manipulacije sa njima na blagajnama, šalterima i uplatno-isplatnim mjestima,kao i osiguranje novca za vrijeme prenosa i prevoza.

Ako se posebno ugovori ovim uslovima pokrivene su i štete kod osiguranja muzeja i izložbi od obične krađe i oštećenja posjetilaca.


Ovo osiguranje može se zaključiti na PUNU VRIJEDNOST i na PRVI RIZIK što predstavlja mogući iznos ili uništenje u slučaju provalne krađe.


Premijske stope za ovu vrstu osiguranja zavise od mjesta osiguranja,objekta,klase opasnosti i namjene osigurane stvari.

Sve dodatne informacije, kao i konkretnu ponudu možete dobiti u najbližoj poslovnici Drina osiguranja ili upitom na telefon 056/741-610 ili putem maila: office@drina-osiguranje.com

Informacije o kompaniji

Drina osiguranje

Ulica 9. Januar broj 4
75446 Milići

Kontakt informacije

Email adresa:
office@drina-osiguranje.com

(+387) 056 741 610

Radno vrijeme 07:30 - 15:30