Kontakt

(+387) 056 741 611

Pošaljite nam email

Kontakt podaci:

Poruka:

Putničko osiguranje

“Drina osiguranje” AD Vam nudi putničko zdravstveno osiguranje u saradnji sa Coris Internacional Pariz.

Ovom vrstom osiguranja pruža Vam se sigurnost i bezbrižnost koja će Vas pratiti na odmoru,raznim sportskim takmičenjima, seminarima ili privrednim događajima širom svijeta.

Obezbjeđujemo Vam osiguravajuće pokriće za neposrednu medicinsku pomoć kao posledicu bolesti osigurane osobe, dok se nalazi u inostanstvu ili pretrpljenog nesrećnog slučaja za vrijeme boravka u inostranstvu.

Putničko zdravstveno osiguranje može se zaključiti:

 • Individualna polisa
  1. Individualna polisa - prema broju dana trajanja putovanja.
  2. Polugodišnja individualna polisa.
  3. Godišnja individualna polisa
  4. Godišnja poslovna polisa za vlasnike business kartica.
  5. Dvogodišnja poslovna polisa za vlasnike business kartica.
 • Porodična polisa
  1. Polisa glasi na sve članove jedne porodice, prema priloženom spisku ( otac, majka i djeca do navršene 21-ve godine života).
 • Grupna polisa
  1. Polisa za grupno osiguranje 3 ili više osoba, uz obavezni spisak svih članova grupe.

Takođe, nudimo Vam i paket turističkog osiguranja uz putno zdravstveno osiguranje. Paket turističkog osiguranja obuhvata:

 • Osiguranje putnika od nezgode pokriva nesretne slučajeve koji se dogode na putovanju i koje za posledicu imaju smrt ili invalidnost osiguranika.
 • Osiguranje prtljaga pokriva gubitak, oštećenje i uništenje Vašeg prtljaga za vrijeme putovanja, boravka u odredištu, kao i povratka sa putovanja usled saobraćajne nezgode, požara i elementarnih nepogoda, krađe i razbojništva.
 • Osiguranje otkaza putovanja Vam pruža zaštitu ako ste zbog nepredviđenih okolnosti prisiljeni otkazati ili prekinuti već započeto putovanje koje ste ugovorili sa putničkom agecijom.

U saradnji sa Coris internacional Pariz,pružamo Vam sigurnost putovanja i zaštitu bilo šta da radite u inostranstvu, kao i potpuno zadovoljstvo putovanja. Kontakt telefon 24/7 +3861/519 20 20

Zato izaberite pouzdanog saputnika u vidu polise osiguranja koju Vam nudi “Drina osigurane” AD sa Coris internacional Pariz. Sa našom polisom zaštićeni ste ma gdje bili u inostranstvu od:

 • Troškova nužnog ljekarskog pregleda uključujući i lijekove propisane od ljekara
 • Troškova nužnog medicinskog prevoza do najbliže odgovarajuće bolnice u zemlji u kojoj se dogodila nezgoda (iznenadna bolest)
 • Troškovi spašavanja van BiH
 • Troškovi stomatološkog tretmama, ali samo za olakšanje akutnih zubobolja do 150 KM

Napominjemo da ovim osiguranjem nisu pokriveni eventualni troškovi: liječenja hroničnih bolesti, urođenih bolesti, bolesti posljedica ratova, učešća u neredima , bolesti prouzrokovanih upotrebom alkohola, droga i slično ,kao i za trudnoću, rođenje djeteta i njihove posljedice, kao i medicinski tretman za vrijeme trudnoće.

Sa nama ste sigurni i osigurani svugdje u svijetu.

Sve dodatne informacije, kao i konkretnu ponudu možete dobiti u najbližoj poslovnici Drina osiguranja ili upitom na telefon 056/741-610 ili putem maila: office@drina-osiguranje.com

Informacije o kompaniji

Drina osiguranje

Ulica 9. Januar broj 4
75446 Milići

Kontakt informacije

Email adresa:
office@drina-osiguranje.com

(+387) 056 741 610

Radno vrijeme 07:30 - 15:30